Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 12

Välkommen till Kungsholmens vackraste fastighet ett stenkast från Fridhemsplan!

Utförande

Fastighetsbeteckning

Alströmergatan 12

Total yta

755 m2

Typ

Kontor

Byggår

1922

Renoverat

2002

Våningsplan

6

Karta

Beskrivning

Här finns nu en högt belägen lokal på plan 6 med en härlig utsikt över Kungsholmens takåsar. Lokalen är ljus, representativ, modern och byggdes om och totalrenoverades 2012. Planlösningen består idag av en öppen planlösning varvat med kontors, konferens och samtalsrum. I lokalen finns ett modernt kök, wc grupp med dusch samt Hwc. Med direkt access från lokalen finns även en internhiss som du kan ta ner till källarplan där du finner varumottagning och cykelrum. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och det finns inga bärande väggar, det är en pelarkonstruktion som bär upp våningsplanen så planlösningen är upp till er. Se mer på fastighetens hemsida: https://alstromergatan12.live.jll.com/ Välkommen att boka tid för visning!

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Fridhemsplans tunnelbanestation, här går även bussar. Pendeltågstation finner du närmast på Odenplan.

Närservice

Med sitt läge precis intill Västermalmsgallerian i hjärtat av Kungsholmen finner du all tänkbar service i närområdet. Bara i gallerian finner du ett stort utbud av butiker, restauranger, fik, frisör, apotek, livsmedelshandel mm. Sats träning ligger bara ett par hundra meter bort.

Omgivning

Kvarteret Skutan 10 ligger invid Västermalmsgallerian, en modern galleria med ett stort utbud av butiker och restauranger. På andra sidan S:t Eriksbron ligger Vasastan med sitt charmiga butiks- och caféliv. Promenadstråken vid Kungholmsstrand ligger bara ett stenkast från fastigheten och även Kronobergs parken samt Rålambshovsparken ligger inte allt för långt bort.