City/Östermalm, Stockholm

Brahegatan 10

Nyrenoverat kontor på attraktiv adress, här erbjuds flexibla hyresavtal från 12 månader och uppåt. Hyr från 720 upp till 3 700 kvm.

Utförande

Fastighetsbeteckning

Skvalberget 33

Total yta

720 - 3700 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Karta

Beskrivning

Brahegatan 10 kan hyras per våningsplan alternativt hela anläggningen som sträcker sig över fyra våningsplan. Lokalerna är nyrenoverade och har stort utbud av kontorsrum för större team och öppna arbetsplatser. I linje med dagens arbetssätt finns även stort utbud av telefonbås och mindre mötesrum för digitala möten, samt en stor konferensanläggning på entréplan för kundevent och större möten. För större hyresgäster ges tillgång till en egen och separat entré om så önskas. 

I förhyrningen ingår även frukost för samtliga medarbetare varje vardag, även medlemskap till Convendums alla anläggningar i Stockholm, Göteborg och Mallorca. För de som gillar att träna ges även access till Convendums privata gymanläggningar på Gävlegatan och Fleminggatan i Stockholm. Om mer service önskas så som drift av kontoret och möblemang går det även att lägga till i avtalet. 

Omgivning

Parkering

Parkeringsplatser erbjuds i fastigheten.

Kommunikationer

Fyra minuter gång till Östermalmstorgs tunnelbanestation, samt till Stureplans busshållsplats med linje 1, 2 och 75.

Närservice

Ett stenkast från fastigheten finner du både Stureplan och Östermalmstorg, med stort utbud på både shopping, livsmedelsbutiker och restauranger.

I förhyrningen ingår även frukost för samtliga medarbetare varje vardag samt medlemskap till samtliga av Convendums anläggningar i Stockhom, Göteborg samt Palma.

Omgivning

Fastigheten ligger med direkt närhet till Humlegårdsparken i Stockholm.