Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 18

Nyrenoverat kontor på attraktiv adress, här erbjuds flexibla hyresavtal från 12 månader och uppåt. Hyr från 700 upp till 4 085 kvm.

Utförande

Fastighetsbeteckning

Brädstapeln 16

Total yta

750 - 4085 m2

Typ

Kontor

Byggår

1977

Renoverat

2022

Våningsplan

-

Karta

Beskrivning

På Fleminggatan18 går det att hyra mindre kontor alternativt hela anläggningen som sträcker sig över två våningsplan. Lokalerna är nyrenoverade och har stort utbud av kontorsrum för större team och öppna arbetsplatser. Här finns även en stor hörsal med plats för upp till 200 personer. I linje med dagens arbetssätt finns även stort utbud av telefonbås och mindre mötesrum för digitala möten, samt en stor konferensanläggning på entréplan för kundevent och större möten.
För större hyresgäster ges tillgång till en egen och separat entré om så önskas. 

I förhyrningen ingår även frukost för samtliga medarbetare varje vardag, även medlemskap till Convendums alla anläggningar i Stockholm, Göteborg och Mallorca. För de som gillar att träna ges även access till Convendums privata gymanläggningar på Gävlegatan och Fleminggatan i Stockholm. Om mer service önskas så som drift av kontoret och möblemang går det även att lägga till i avtalet. 

Omgivning

Parkering

Fastigheten har garage med direktaccess via trapphus/hiss till samtliga lokaler i byggnaden

Kommunikationer

Buss 1. 61, 65 (direkt utanför dörren) T-bana rådhuset (blå linje, 5 min) T-centralen (alla linjer, 13 min) Arlanda Express (10 min) Bussar från Cityterminalen (10 min) Fjärrtåg från Centralstationen (12 min) Pendeltåg från nya station Stockholm City (13 min)

Närservice

Fullt av trevliga restauranger och all tänkbar service i det direkta närområdet.
I anslutning till fastigheten finns SATS, Holy Greens, Itamae, Systembolag, apotek samt Ica Supermarket. I byggnaden erbjuds även cykelparkering och omklädningsrum för hyresgäster

Filip Personne

Filip.Personne@eu.jll.com