Hagastaden, Stockholm

Gävlegatan 16

Nyrenoverat kontor på attraktiv adress, här erbjuds flexibla hyresavtal från 12 månader och uppåt. Hyr från 1 000 upp till 5 000 kvm.

Utförande

Fastighetsbeteckning

Blästern 14

Total yta

1000 - 5500 m2

Typ

Kontor

Byggår

1929

Renoverat

2020

Våningsplan

-

Karta

Beskrivning

Lokaler med industriell känsla erbjuds nu i Hagastaden.
Fastigheten har genomgått en totalrenovering och erbjuder flexibla kontorslösningar för din verksamhet.
Här ges du som hyresgäst möjlighet att påverka standard och utformning samt att det är görligt att minska och öka antalet kvadratmeter över hyresperioden. 

I förhyrningen ingår även frukost för samtliga medarbetare varje vardag, samt medlemskap till samtliga av Convendums anläggningar i Stockholm, Göteborg och Mallorca. För de som gillar att träna ges även access till Convendums privata gymanläggningar på Gävlegatan och Fleminggatan i Stockholm. Om mer service önskas så som drift av kontoret och möblemang går det även att lägga till i avtalet.

Omgivning

Parkering

Finns att hyra inom byggnaden

Kommunikationer

Fastigheten ligger ca 200 m. från Odenplans pendeltågsuppgång vid Vanadislunden, även St. Eriksplans tunnelbana ligger inom ca 7 minuters gångavstånd från bygganden. Ett flertal busslinjer trafikerar även området som smidigt tar dig i alla färdriktningar inom Stockholmsområdet.

Närservice

I det direkta närområdet finns gott om service, i Hagastaden finns ett brett utbud av lunchrestauranger, caféer, matbutiker etc.
Dessutom finns flera träningsanläggningar inom kvarteret.

Omgivning

på 10 minuters promenad från byggnaden når man Hagaparken med dess härliga grönytor, promenad och springspår runt den fina Brunnsviken.

Jesper Lindstrand

jesper.lindstrand@eu.jll.com