City, Stockholm

Klarabergsgatan 29

Möjlighet att hyra ett eget våningsplan i Sergel Nova!

Utförande

Fastighetsbeteckning

Hägern Större 14

Total yta

602 m2

Typ

Kontor

Byggår

1957

Renoverat

2022

Våningsplan

1

Karta

Beskrivning

Välkommen till denna kontorslokal intill det pulserande Sergels Torg i hjärtat av Stockholm! Denna välplanerade och moderna arbetsyta erbjuder en perfekt kombination av stil, funktionalitet och läge.

Med panoramafönster som förser rummet med naturligt ljus kan du se fram emot en arbetsmiljö som inspirerar och främjar produktivitet. Den öppna planlösningen ger utrymme för kreativa möten och samarbete, samtidigt som det finns tillräckligt med privata områden för koncentrerat arbete.

Med närhet till Sergels Torg har ni inte bara tillgång till ett brett utbud av restauranger, caféer och shopping, utan också utmärkta kommunikationsmöjligheter. 

Omgivning

Parkering

Garage finns i fastigheten med infart från Klara Östra Kyrkogata.

Kommunikationer

Utanför byggnaden hittar du nedgångar till T-centralen, Stockholms knytpunkt för samtliga kommunikativa medel. Samtliga tunnelbanelinjer, pendeltåg, Arlanda Express, spårvagn och buss är inom gångavstånd.

Närservice

Mittemot fastigheten hittar du Åhléns City, ett av Stockholms största varuhus med utbredd variation av shopping, livsmedel och service. Intill fastigheten finner du Sergels Torg och flertalet restauranger, shoppingstråk och sevärdigheter.

Företag i närheten

Funnel, Lyko

Jesper Lindstrand

jesper.lindstrand@eu.jll.com