City, Stockholm

Olof Palmes gata 23

Ljus och nyrenoverad lokal i optimalt läge i Stockholms innerstad. Närhet till mängder av service, restauranger, butiker och kommunaltrafik.

Utförande

Fastighetsbeteckning

Lagern 15

Total yta

124 m2

Typ

Kontor

Byggår

1868

Renoverat

2023

Våningsplan

1

Karta

Beskrivning

Sista möjligheten att hyra i Clara Classic! Fastigheten har genomgått en större renovering och nu är det endast en yta om 124 kvm kvar som är möjlig att hyra. Lokalen är belägen en halv trappa upp mot entréplan och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Möjlighet till snabb inflyttning, ca 2-3 månader från signerat avtal. 

Läget gör att du från lokalen når Centralstationen och Hötorgets tunnelbaneuppgång inom 7 minuters gångavstånd. Möjlighet finns även att hyra parkeringsplatser i fastighetens garage, samt nyttja cykelförråd och omklädningsrum. 

Bara ett stenkast från lokalen hittar du även Drottninggatan, Stockholms självklara butiksstråk för allt från heminredning till mode.  

Vänligen notera att bilder är referensbilder från resterande lokaler i huset. Vid färdigställande är detta den typ av produkt som erbjuds. 

Omgivning

Parkering

Varmgarage med platser att hyra finns i fastigheten intill, med infart från Klara Norra Kyrkogata 33. I samma utrymme finns cykelparkering samt omklädningsrum som hyresgäster får tillgång till.

Kommunikationer

Gångavstånd till centralstationen och tunnelbanans gröna linje, uppgång Hötorget. Gångavstånd till Kungsgatan och busslinje 1, samt busslinje 53 från Norra Bantorget.

Närservice

Fastigheten ligger i direkt närhet till Drottninggatan, Sveavägen och Vasagatan, som erbjuder mängder av servicebutiker och restauranger.

Omgivning

Utanför fastigheten finns Norra Bantorgets park.

Företag i närheten

I huset sitter hyresgäster som Blueberry Innovations, Opticos samt flertalet advokatbyråer.

Jesper Lindstrand

jesper.lindstrand@eu.jll.com